Kunne du tænke dig, at blive ekstra forkælet, mens du alligevel ligger i det Infrarøde varme tæppe?
Så kan jeg til byde dig en ansigts massage, hvor du får renset og peelet ansigtet og bagefter får en Facial maske på.

Produkterne der bliver brugt er fra It Works.

 

 

Jeg starter med at vaske din hud med Cleanser. Denne gel renser nænsomt uden at udtørre. Rensegelen fjerner nænsomt olie, snavs og makeup (selv vandfast mascara!), uden at fjerne hudens naturlige fugtighed. Den dybderensende skum, med skønheds givende plantemidler, gør din hud glat og silkeblød.

 

 

Derefter booster jeg din huds naturlige fornyelse, med en overflod af plante- og frugtekstrakter, som fjerner de døde hudceller, overskydende olier og det dagligt snavs, der tilstopper dine porer og ælder dit ansigt. Når man bruger denne peel, hjælper den med at afsløre en mere jævn hudtone og en hud, der ser og føles blødere og glattere. Den efterlader huden blødere, glattere og med en mere ungdommelig glød.

 

Så lægger jeg denne creme-infusion maske fugter på dit ansigt. Den lindrer huden i dybden, og reducerer dannelsen af fine linjer og rynker, for en mere strålende hudtone og en yngre, smukkere dig.
Den skal du ligge med i 45 minutter og det passer jo rigtig godt med at du slapper af enten til Smertelindring eller Figurformning samtidig.
Bagefter vil du føle dig glat og beroliget gennem kontinuerlig fugtning. Samtidig aktiverer masken træt hud med en eksplosion af forfriskende plantemidler.
Du vil føle dig som et helt nyt menneske bagefter.

Prisen for Ansigts massagen er kr. 349,-

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og vær blandt de første som modtager gode tilbud og nyheder.

Tak for din tilmeding